Promoties

Zie ook een filmpje van onze vakantiewoning dat met een drone werd opgenomen:

WELKOM

Welkom op de vernieuwde site van onze vakantiewoning "Les Acacias" in de Dordogne in het zuidwesten van Frankrijk. Dankzij onze webmaster Kevin Hurts is het voortaan voor de eigenaar mogelijk om eigenhandig wijzigingen aan de site aan te brengen en het laatste nieuws en promoties "up to date" online te zetten.

In de rubriek "Prijzen" kan je de huidige prijzen vinden door na het introgedeelte even naar beneden te scrollen.

Je kan ons eveneens volgen via Facebook via https://www.facebook.com/LesAcacias?ref=hl

 

HET HUIS

Het gaat om een nieuwbouwwoning (2003) voor 6 (volwassen) personen. De woning is gelegen in het departement Dordogne in Zuidwest Frankrijk. Het huis is gebouwd in een stuk bos van 5000 m2.

Er is een terras met privé-zwembad dat overdekt is met een openschuifbare overkapping. Er zijn 3 slaapkamers, een keuken, een living, een toilet en een badkamer. Sedert 1 juni 2013 kunnen de huurders onbeperkt van Internet via WIFI genieten!

LAATSTE AANPASSINGEN

 

Sedert eind december 2012 werd de bestaande luifel boven het terras vergroot tot aan het zwembad.

In de zomer kan je onder de luifel beschutting zoeken tegen de warmte of ’s avonds laat gezellig buiten zitten. Ook buiten eten bij "sporadische regen in de Dordogne" is voortaan mogelijk.

Sedert 2012 heeft het zwembad een nieuwe stevigere liner met bovenaan een tegelrand. Naast een warmtepomp beschikt het zwembad over een zwembadoverkapping waardoor het water sneller opwarmt en bij slecht weer het nog aangenaam is om te zwemmen! Huurders die dat wensen kunnen van begin april tot eind september zwemmen in water op zoutbasis van 28° (mits betaling extra elektriciteit).

Door wangedrag van huurders die in 2023 met liefst meerdere honden kwamen worden vanaf heden geen honden meer toegelaten.
Mensen die het goed menen zijn voortaan de dupe van diegenen die geen respect voor onze vakantiewoning vertoonden!

Vanaf mei 2024 zijn we beiden met pensioen en zullen we vaak in onze vakantiewoning vertoeven. Vanaf dan laten we in de vrije periodes enkel nog familieleden en huurders toe die reeds vroeger geweest zijn en waarmee we een positieve ervaring hebben of mensen waarvan we uitgaan dat zij respect voor onze vakantiewoning tonen.

Noteer ook dat er een bewakingscamera beelden maakt van de oprit teneinde ongevraagde "gasten en potentiële inbrekers" te filmen.