GROENE SLAAPKAMER VOOR VOLWASSENEN

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer voor volwassenen. Het bed is 1m40 breed, 1m90 lang en beschikt over  hardere matras van het merk Tempur (ideaal voor rugpatiënten).

Er zijn 2 hoofdkussens en een tweepersoonsdekbed aanwezig. De kasten bieden veel opbergruimte.

BEIGE SLAAPKAMER

In de kinderkamer vind je een stapelbed voor avontuurlijke kinderen of jongeren en ontdek je verschillende gezelschapsspelen, talrijke stripverhalen en leesboeken.

Hier vind je ook een TV met ingebouwde DVD speler.

Voor de allerkleinsten is er een kinderbedje aanwezig met een degelijke matras van 120 op 60 cm.

BADKAMER

De badkamer is voorzien van een bad met hydrojetsysteem. Er is eveneens een aparte douche met glazen deur. De badkamer werd volledig betegeld.

Een haardroger is aanwezig. Er is mogelijkheid om een babybadje te gebruiken.

PAARSE SLAAPKAMER

Aan de voorzijde van de woning is er nog een tweede slaapkamer voor twee personen. Het bed is 1m40 breed en 1m90.

Er zijn 2 hoofdkussens en een tweepersoonsdekbed aanwezig.

WOONKAMER

In de zithoek van de living staat een televisie die werkt via schotelontvangst. Met de videorecorder kan je de aanwezige kinderfilms tonen. In deze videorecorder is tevens een DVD-speler geïnstalleerd zodat u zelf meegebrachte DVD's kan afspelen. De zitbank kan omgevormd worden naar een bijkomende slaapplaats voor 2 personen.

Voor de koudere periodes is er een open haard.

De eethoek bestaat uit een grote tafel met 6 stoelen. Een kinderstoel is op aanvraag aanwezig. In de buffetkasten vind je al de nodige huisraad.

 

KEUKEN

De open keuken is o.a. ingericht met een gasfornuis en oven, een koelkast met een apart vriesvak, microgolfoven, vaatwasmachine, Senseo, koffiezet, wok, toaster. Vermits de eigenaar vaak zelf gebruik maakt van de vakantiewoning zijn ook bijkomende toestellen zoals een elektrische BBQ, steengrill en croque-monsieurmachine aanwezig.